Controlroom & Gear

De controlroom

De controlroom ligt naast de liveroom. De controlroom is 15vierkante meter (2,5 meter hoog). De ruimte beschikt over een natuurgetrouwe akoestiek , een korte galmtijd. Ook is er voldoende plek voor muzikanten om mee te luisteren, of guides mee te spelen met muzikanten in de liveroom.

Één van de fundamenten van een goede opname studio is de techniek. De IGS HAPI 8 microfoon voorversterker beschikt over een mooie volle sound. En is daarom uitstekend geschikt voor het #opnemen van onder andere drums en bas. Nog een voordeel is het feit dat de pre amp beschikt over 8 kanalen. Hierdoor heb je geen verschil in kleuring qua sound tijdens de opname.

Deze Alpha lVHD Pre microfoon voorversterker van Solid State Logic (SSL). Staat zijn mannetje. Met een mooi open transparant karakter is deze voorversterker perfect geschikt voor het opnemen van eigenlijk van alles. Zeker ook omdat deze voorversterker beschikt over een VHD functionaliteit. Met deze functie is het mogelijk om de analoge sound nog wat aan te dikken. Kan heel goed van pas komen om de basgitaar bijvoorbeeld nog net even dat extra warme randje te geven.